Broccolisalat med flower sprouts og kikærter

Rødbedehummus

Er du ligesom jeg KÆMPE fan af hummus? Hvorfor så ikke udvidde opskriftsamlingen lidt? Denne gang kan jeg med stolthed præsentere denne EKSTREMT lækre rødbedehummus.

Opskriften giver en stor skål rødbetshummus, så du har nok til forskellige måltider og snacks. Opbevar bare i små fryseegnede bokse i køleskabet, det gør det lettere at tage med dig og spise til en snack eller i madkassen.

Ingredienser:

  • 230 g kikærter, drænet og kogt
  • 430 g rødbeder, skrællet, rå vægt
  • 5 spsk tahini
  • 2 spsk herb de Provence eller andre tørrede krydderurter
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

  • Vask og skræl rødbederne, og skær dem i mindre stykker
  • Du kan nu enten koge eller bage dem. Hvis du bager dem giver det en rundere og mere kraftig smag, hvis jeg selv skal sige det, men det er helt op til dig
  • Bag rødbederne i ca. 20-25 minutter indtil de er bløde
  • Kog rødbederne i en mellemstor gryde i ca. 10-15 minutter indtil de er bløde
  • Kom kikærter, tahini og tilberedte rødbeder i en foodprocessor / blender og bland, indtil massen er “smooth” og ensartet
  • Juster smagen med herbs de Provence, krydderurter samt salt og peber
  • Nyd rødbedehummusen med f.eks hjemmelavede brød, tortillas eller naan-brød, eller server den med denne broccoli-salat med flower sprouts og kikærter

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolisalat med flower sprouts og kikærter