Hjemmelavet tortillachips og salsa
De bliver mest lavet af majsmel (gule), men herhjemme er de rigtig tit fremstillet af blandt andet hvedemel. Jeg synes, det er sjovere at lave hjemmelavede tortillachips. Når jeg laver dem, er det stort set altid i forbindelse med, at jeg laver lynhurtige pizzaer.
Det er nemt og hurtigt – og opskriften finder du nedenfor.
TORTILLACHIPS:
1 ps. wraps eller hjemmelavet
Olie
Salt
SALSA:
1 løg
1 fed hvidløg, presset
1 ds. tomatpuré
Ketchup
2 tomater, finthakkede
Evt. Tomatpesto
Salt
Peber
Basilikum
Cayennepeber
TORTILLACHIPS:
Opvarm ovnen på 180-200 grader, varmluft.
Skær wrappene ud i stykker (trekanter, hvis du vil have, at de ligner de originale)
Hvis du laver lynhurtige pizzaer, så skær “resten” ud i skiver. Det er disse, jeg altid bruger.
Pensl med olie på begge sider, og drys med salt.
Bag i ca. 8 min, og vend dem herefter. Bag i yderligere ca. 8 min.
De skal være gyldne og let sprøde (de bliver endnu sprødere, når de er afkølet.)
SALSA:
Hak løg, hvidløg og tomater fint, og bland med de andre ingredienser.
Smag til med krydderier.
Sidst jeg lavede disse tortillachips og salsaen, var det sammen med lynhurtig pizza og bønnefritter.
Velbekomme – og tak fordi du læser med!
Sociale Medier:
Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Vil meget gerne følge med I jeres madlavning, så brug endelig hashtagget så jeg kan se når I bruger mine opskrifter. Glæder mig til at følge jer.
Følg mig her Instagram, Facebook eller Twitter.
Ingen kommentarer endnu