Vegansk fiskesauce

Veganske fiskepinde

Tofu er af kinesisk oprindelse, og er fremstillet af sojabønner.
Fremstillingen ligner fremstillingen af ost, idet sojamælken koaguleres, og massen derefter presses til blokke.
I Asien anvendes tofu traditionelt i supper og braiserede, lynstegte eller dampede retter. Tofuen kan enten spises, som den er, eller krydret. I Vesten spises tofu oftest af vegetarer og veganere, eller folk som går op i sundhed. Tofu er forholdsvis kalorielet spise, og indeholder mange proteiner. Derudover indeholder tofu også jern, calcium, magnesium og fosfor.
Denne opskrift er super nem at lave, og giver ca. 9-10 fiskepinde.

Ingredienser:
1 pakke / 200 g fast tofu*
2 dl vegansk fiskesauce
1 dl glutenfri rasp
Salt
Peber
Kokosolie / Olie til stegning

*Jeg bruger den fra Aldi, som indeholder to pakker.

Fremgangsmåde:
Tofuen skæres ud i stave, og kommes i en skål.
Fiskesaucen hældes over, og lad tofuen stå og marrinere i ca. 60 minutter.
En pande varmes op med lidt olie, imens vendes tofustavene i raspen.
Steg tofustavene og kom lidt salt og peber på. Lad dem stege et par minutter på hver side.

De er nu klar til servering.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk fiskesauce