Bagt rødt spidskål med sennepsdressing
Bagt rødt spidskål med sennepsdressing
Ingredienser:
1 lille spidskål, rødt (grønt kan også bruges)
2 forårsløg, eller 1 almindeligt løg
1-2 fed hvidløg
En håndfuld pinjekerner
Et par stilke rosmarin, frisk
Salt / peber
Ingredienser, dressing:
5 spsk. olie
1 spsk. sennep, stærk
1 spsk. eddike, f.eks. hvidvins- eller æblecidereddike
2 spsk. sukker
Fremgangsmåde:
- Del spidskålen i fire dele
- Snit en trekant i bunden, således at du skærer “stilken” væk
- Kom spidskålen i et ildfast fad – med lidt mellemrum imellem
- Bland dressingen og fordel den over spidskålen
- Hak forårsløg og hvidløg og fordel det henover sammen med rosmarin, salt, peber og pinjekerner
- Bag spidskålen i ca. 35-50 minutter, alt efter størrelsen på spidskålen
- Tag ud, og servér straks
Velbekomme – og tak, fordi du læser med.
Tusind tak, jeg håber, at du kunne lide det