Bagt rødt spidskål med sennepsdressing

Bagt rødt spidskål med sennepsdressing

Ingredienser:

1 lille spidskål, rødt (grønt kan også bruges)
2 forårsløg, eller 1 almindeligt løg
1-2 fed hvidløg
En håndfuld pinjekerner

Et par stilke rosmarin, frisk
Salt / peber

Ingredienser, dressing:

5 spsk. olie
1 spsk. sennep, stærk
1 spsk. eddike, f.eks. hvidvins- eller æblecidereddike
2 spsk. sukker


Fremgangsmåde:

  • Del spidskålen i fire dele
  • Snit en trekant i bunden, således at du skærer "stilken" væk
  • Kom spidskålen i et ildfast fad - med lidt mellemrum imellem
  • Bland dressingen og fordel den over spidskålen
  • Hak forårsløg og hvidløg og fordel det henover sammen med rosmarin, salt, peber og pinjekerner
  • Bag spidskålen i ca. 35-50 minutter, alt efter størrelsen på spidskålen
  • Tag ud, og servér straks


Velbekomme - og tak, fordi du læser med.