Chilichampignoner

Vegansk persille-tzatziki

Tzatziki med MASSER hvidløg… Hvem er med mig her?

Jeg er virkelig en af dem der er helt pjattede med hvidløg og særligt i tzatziki. Denne gang har jeg dog lavet en version hvor der også er tilsat friskhakket persille, og nøøøøj hvor det er bare MØØØØGHAMRENDE GODT!

Så hold på hat og briller denne veganske persille-tzatziki får hurtigt ben at gå på. Men opskriften er heldigvis ekstrem nem – du får den lige her.

Opskriften giver ca. 2-3 portioner.

Ingredienser:
1 stor agurk
2-3 fed hvidløg
Et bundt persille
3-4 dl sojayoghurt, naturel
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

  • Riv agurken på et groft rivejern
  • Knug den revede agurk i hånden, så du presser det meste vand væk
  • Press hvidløg og hak persillen fint
  • Bland hvidløg, persille, agurk og sojayoghurt
  • Smag til med lidt salt og peber

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chilichampignoner