Avocadosalat med spicy dressing

Krydret gulerodslasagne

Denne lasagne er super lækker, og indeholder blandt andet revet gulerødder. Gulerødder er rige på vitaminer, kalium, jod og kostfibre. Gulerodens orange farve skyldes det store indhold af stoffet beta-caroten, der i kroppen omdannes til A-vitamin.

A-vitamin er afgørende for dine øjnes og din huds sundhed. Gulerødderne giver en god mæthedsfornemmelse i denne lasagne.
Opskriften er svarende til et stort ildfast fad, til 3-4 personer.

Ingredienser:

2-3 poser Santa Maria Vegetarian Taco Mix*
4-5 gulerødder, revet
2 løg
1 fed hvidløg
3 ds flåede tomater
2 dl vand
1 dl rødvin**
Olie
1 pk. lasagneplader, glutenfrie

* Ønsker du at bruge linser, så brug ca. 3 dl røde linser, og krydr med krydderier som chili, spidskommen, salt, peber og evt. ekstra hvidløg.
**Eller en ekstra dl vand. Men rødvin smager himmelsk i lasagnen!

Fremgangsmåde:
I en gryde steges finthakkede løg og hvidløg, i lidt olie.
Når de er blevet let gyldne tilsættes Taco mix, flåede tomater og vand.
Lad det stå og små simre i ca. 10 minutter.
Tilsæt gulerødder og rødvin, og lad det igen simre i yderligere 10-12 minutter.

Kom skiftevis lasagneplader og “kødsauce” i et ildfast fad.

Sæt fadet i ovnen og tilberedes i ca. 30-35 minutter ved ca. 190 grader.

Serveringsforslag:
Serveres med persillesalat
Serveres med avoacdosalat med spicy dressing
Serveres med friske krydderurter

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadosalat med spicy dressing