Salat med bagte kartofler, syltede rødløg & pesto

Chilichampignoner

Ingredienser:

  • 400 g champignoner, brune eller hvide
  • 2 spsk. hvidløgspulver eller 3 fed frisk hvidløg
  • 1-2 spsk. chiliflager
  • Olie eller f.eks. Naturli’ smørbar
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

  • Rens og skær champignonerne i skiver
  • Varm en pande op med lidt olie eller smør og kom de skiveskårede champignoner herpå
  • Lad dem stege i 5-7 minutter eller indtil de er blevet bløde
  • Tilsæt chiliflager, hvidløgspulver eller hakkede hvidløg
  • Lad dem stege i yderligere et par minutter
  • Smag til med salt og peber
  • Servéres straks

Serveringsforslag:

  • Ovenpå hotdogs, pizza eller i burger
  • Som element i din yndlingssalat
  • Ovenpå en skive brød med f.eks. vegansk ost og hakket spinat (som på billedet ovenfor)
  • Som tilbehør i en wrap
  • I lasagne eller “kødsovs”
  • Eller som tilbehør til hovedretten med f.eks. kartofler, sovs og andet

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med bagte kartofler, syltede rødløg & pesto