Vitaminbombe med rødbede og hindbær

Blodappelsin-juice

Denne gang har jeg lavet en blodappelsinjuice som smager helt vidunderlig.

Blodappelsinen var for 30 år siden en meget populær og elsket frugt, pga. udseende og smag. Dog måtte den flere steder lade livet, og vige til fordel for mandariner og andre appelsinsorter. Dog kan man stadig engang imellem købe blodappelsiner i supermarkedet, og når man gør køber jeg altid en masse.

Forskellen på appelsin og blodappelsin er at blodappelsinen har rødt eller rødstribet frugtkød. Det er også grunden til at blodappelsinen har fået sit navn, fordi den har en orange-rødlig saft. Jeg er helt pjattet med dem.

Derfor har jeg lavet en juice baseret på blodappelsiner. Det har de fortjent 😉

Opskriften giver en karaffel med lækker læskende juice.

Ingredienser:
6-8 blodappelsiner
2 pærer
3-4 cm ingefær

Fremgangsmåde:
I en juicer kommes skiftevis blodappelsin, pærer og ingefær.
Smag juicen til med evt. mere ingefær.

Serveres koldt og gerne med isterninger.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitaminbombe med rødbede og hindbær