Blodappelsin-juice

Denne gang har jeg lavet en blodappelsinjuice som smager helt vidunderlig.

Blodappelsinen var for 30 år siden en meget populær og elsket frugt, pga. udseende og smag. Dog måtte den flere steder lade livet, og vige til fordel for mandariner og andre appelsinsorter. Dog kan man stadig engang imellem købe blodappelsiner i supermarkedet, og når man gør køber jeg altid en masse.

Forskellen på appelsin og blodappelsin er at blodappelsinen har rødt eller rødstribet frugtkød. Det er også grunden til at blodappelsinen har fået sit navn, fordi den har en orange-rødlig saft. Jeg er helt pjattet med dem.

Derfor har jeg lavet en juice baseret på blodappelsiner. Det har de fortjent ;)

Opskriften giver en karaffel med lækker læskende juice.

Ingredienser:
6-8 blodappelsiner
2 pærer
3-4 cm ingefær


Fremgangsmåde:
I en juicer kommes skiftevis blodappelsin, pærer og ingefær.
Smag juicen til med evt. mere ingefær.


Serveres koldt og gerne med isterninger.


Velbekomme - og tak, fordi du læser med!