Verdens bedste bønnesalat

Chokoladehummus – den rene chokoladedrøm!

Jeg elsker både hummus og chokolade. Derfor har jeg lavet denne lækre chokolade-hummus, som virkelig smager fantastisk.

Den er perfekt som smørrepålæg på et stykke brød, spises som chokolademousse ellers som topping til f.eks. is.
Hummus er oprindeligt en klassisk forret, eller bruges som tilbehør. Hummus består primært af kikærter, tahin, olie og hvidløg.
Hummus er virkelig lækkert, og jeg spiser det selv ret tit. Men hvorfor skal det altid være det samme?
Derfor synes jeg du skal prøve denne dessert-hummus.

Giver ca. et syltetøjsglas med den lækreste chokoladehummus.

Ingredienser:

1 ds / 240 g kogte kikærter
65 g chokolade, smeltet*
3 spsk. kakaopulver
1 dl sojafløde**
2 spsk. sirup
1 spsk. vaniljesukker

* Du kan også nøjes med at bruge kakaopulver, men chokoladen giver en virkelig lækker smag.
** Du kan også bruge plantemælk, men fløden gør den ekstra cremet.

Fremgangsmåde:
De kogte kikærter kommes i en blender / minihakker sammen med smeltet chokolade, og halvdelen af sojafløden.
Blend godt, og tilsæt lidt efter lidt resten af ingredienserne.
Smag til.
Kan holde i ca. 5-6 dage i et henkogningsglas, på køl.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste bønnesalat