Glutenfri og vegansk lasagne
Ingredienser:
1 ps. Santa Maria vegetarian taco mix*
1 løg, hakket
2 ds. flåede tomater
1-2 fed hvidløg, presset
1 pk. glutenfrie lasagneplader
1/2-1 pk. Violife ost
Kokosolie / olivenolie
Bouillonterning
Salt
Peber
Evt. chiliflager
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
I en gryde kommes lidt olie og løg samt hvidløg steges i et par minutter.
Kom Santa Maria vegetarian taco mix, bouillonterning, og flåede tomater oveni.
Lad det småsimre i ca. 15-20 minutter. Smag til med salt og peber undervejs.
De sidste 5 minutter af “simretiden” rives osten på et groft rivejern.
Kom osten i en skål med vand. Vrid den efter 5 minutters vandbad, så den er klar til at blive smuldret over lasagnen. (et lag inden i og et lag ovenpå)
I et ovnfast lasagnefad fordeles plader, sovs og ost skiftevis i lag.
Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
Tag nu fadet ud og drys med det sidste ost på toppen, drys evt med chiliflager og frisk kværnet peber.
Sæt i ovnen igen, i de sidste ca. 10 minutter.
Serveres f.eks. med frisk rucola / salat og avocado.
Velbekomme – og tak, fordi du læser med!
Ingen kommentarer endnu