Ferrero Rocher

Lynhurtige pizzaer !

Pizzaen blev opfundet i Italien i år 997. Først flere århundreder senere blev den kendt i resten af verden.
De første mange år var en pizza bare et almindeligt fladbrød, hvor de tilføjede forskellige ingredienser, oftest grøntsager og krydderier. Dette blev dog hurtigt alles favoritmad i Italien.

Hvis man skal nævne en pizza, som alle kender til, er det “Margherita”.
Helt enkel pizza med tomatsauce, mozzarella, peberfrugt og basilikum.
Den fik sit navn, fordi den italienske dronning Margherita elskede denne udgave af pizzaen.
Pizzaen blev derfor kaldt Margherita for at ære dronningen. Det var tilbage i 1889, men den dag i dag er det stadig en af de mest populære pizzaer. Dog putter flere og flere forskelligt fyld på.
Jeg synes, det er lækkert med en enkel pizza, men indimellem skal der ekstra meget fyld på!

Jeg plejer at lave pizzaer fra bunden af. Dog skal det nogle gange være nemt og hurtigt. Her er en nem og enkel måde at lave lynhurtige pizzaer på.

13082565_10208088695347521_6395313206387903369_n

 

Ingredienser: 

1 ps. wraps (f.eks. glutenfrie)
Udstiksform, rund.

SAUCE:
1 stor ds. tomatpuré
½ dl ketchup
1 fed hvidløg, presset
1 tsk. cayennepeber (kan undlades)
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum

FYLD: (efter eget valg, men jeg brugte)
1 løg
Broccoli
Rød peber
Vegansk parmasanost (eller anden ost)

Fremgangsmåde: 

Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Tag udstiksformen, og udstik 2 runde pizzaer pr. wrap.
Resterne bruges til hjemmelavede tortillachips.
Bland tomatpuré, ketchup, hvidløg og krydderier sammen.
Smør et lag tomatsauce på hver pizza.
Skær fyldet ud i tynde skiver, og dekorer din pizza, som du ønsker.

Sæt i ovnen, og bag i 10 min.
Tilsæt nu parmasanosten, og bag i yderligere 5 minuttter.

Serveres med bønnefritter, hjemmelavet salsa og tortillachips.

Velbekomme – og tak fordi du læser med!

Sofiesignatur

Sociale Medier:
Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Vil meget gerne følge med I jeres madlavning, så brug endelig hashtagget så jeg kan se når I bruger mine opskrifter. Glæder mig til at følge jer.
Følg mig her InstagramFacebook eller Twitter.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferrero Rocher