Djævelske røde muffins - "red velvet cupcakes"

Nem og sund grøntsagspastaret

I stedet for spaghetti spiser jeg rigtig tit grøntsagspasta.
Jeg bruger min uundværlige spiralizer, som er nemt at bruge. Derudover synes jeg det smager fantastisk. Enten spiser jeg kun grøntsagspasta eller også blander jeg det med alm. glutenfri spaghetti. Jeg vil gerne dele en meget nemt og sund opskrift med jer.
Ingredienser:
1 squash* (lavet til spaghetti med spiralizer)
1 glas tomatpesto (tjek indholdet i forhold til mælk/gluten)
½ glas soltørrede tomater
1 glas oliven
Cherrytomater
1 dl sojamælk
1 tsk. spidskommen
½ tsk. chili
Salt
Peber
Mandler (eller andre nødder)
Spaghetti
Vegansk parmesan (f.eks. Violife)

*Du kan også bruge andre grøntsager, men som supplement til almindelig spaghetti er squash lækkert fordi konsistensen både er blød og sprød.

Se hvor fine spaghettier den laver. Den uundværlige spiralizer fås i de fleste isenkræmmere.

Fremgangsmåde:
Hak soltørrede tomater i små tern. I en gryde blandes soltørrede tomater, tomatpesto, krydderier og sojamælk. Smag til og lad det småsimre.
Kog spaghettien i en anden gryde. (Evt. 1-2 minutter før spaghettien er færdigkogt tilsættes squashspaghettien, ellers server den rå. Begge smager fantastisk).
Blandes med squashspaghettien og tomatsaucen.
Anret og dekorer med halve oliven og cherrytomater, samt drys med hakkede mandler og revet parmesanost.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Djævelske røde muffins - "red velvet cupcakes"