Avocado-pesto kartofler

Mango nicecream

En mango er en eksotiske frugt som har en sødlig smag.
Den bruges i madlavning og mange kender den især fra mangochutney.
En mango kan have mange farver, da der findes mange forskellige sorter.  Frugtkødet er dog altid gulligt. Frugten indeholder én lang og forholdsvis smal kerne, som udgør frøet.

Denne gang har jeg lavet en eksotisk udgave af nicecream.
Nicecream er i denne opskrift både frosne bananer og mango, som blendes til en cremet isagtig konsistens.
Denne “is” kan f.eks. spises med god samvittighed til morgenmad (ja, du læste rigtigt), når den lille sult melder sig og som aftensnack.
Det er en sund udgave, da den ikke indeholder hverken fløde, mælkeprodukter eller sukker (kun naturligt frugtsukker og hvis de øvrige ingredienser er tilsat sukker).
Den er super nem og smager fantastisk.
Opskriften finder du nedenfor.

Ingredienser:

NICECREAM:
1 1/2 – 2 bananer, frosne/skiveskåret
1/2 mango (meget gerne frossen)
1/2 dl. sojamælk*
Evt. sukrin, sirup eller anden sødemiddel

TOPPING:
Evt. Nødder, f.eks. cashewnødder, mandler, valnødder og peanuts
Evt. Kakaonips

*Mængden af sojamælk afhænger af hvilken konsistens du ønsker. Start med lidt og hæld evt. mere i hvis du vil.

Fremgangsmåde: 
Tag bananer og mango ud af fryseren. Lad det tø lidt op (ca. 5 min.)
Put bananer og sojamælk* i en blender/foodprocessor og blend.
Tilsæt nu mangoen og blend igen. Smag til.
Anret i skål / glas og drys med valgfri topping.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocado-pesto kartofler