Kartoffel-tomat-sandwich med sennepsmayonnaise
Tomater anvendes ofte til fremstilling af ketchup, Chutney, tomatkoncentrat, lasagne, salsa og diverse færdigretter.
Denne gang er de fyld i en lækker Kartoffel-tomat-sandwich med hjemmelavet glutenfrit franskbrød og sennepsmayonnaise.
Opskriften er til én person.
SANDWICH:
2 skiver franskbrød
1 tomat
2 kartofler
Spinatblade eller salat
Evt. purløg
SENNEPSMAYONNAISE:
1 spsk. mayonnaise
½-1 tsk. sennep
½-1 tsk. sukrin / sukker
purløg
Evt. 1 spsk. sojayoghurt, neutral
ANDET:
Vaffeljern eller grillpande
Fremgangsmåde:
Mos de kogte kartofler og skær tomaterne i skiver.
I et vaffeljern kommes de to skiver franskbrød i. “Bag” dem i et par minutter til, at de er gyldne og ristede.
Fordel nu halvdelen sennepsmayonnaise på den ene skive franskbrød. Læg spinatblade, tomatskiver og moste kartofler ovenpå. Put nu resten af sennepsmayonnaisen ovenpå, og drys med salt, peber samt purløg.
Læg den anden skive franskbrød ovenpå.
Serveringsforslag:
Serveres f.eks. med hjemmelavede kartoffel-fritter (med enten almindelige kartofler eller sødekartoffel) eller moste ovnbagte rosmarinkartofler til, ellers spises som den er.
Ingen kommentarer endnu