GREENOS RABATKODE :)

Vegansk hummus-paté

Indimellem får jeg lyst til at eksperimentere med forskellige pålægstyper.
Denne gang har jeg lavet en hummus-paté. som smager helt vidunderlig. Den kan bruges som frokost-pålæg, som smørepålæg til morgenmaden eller som en lille snack.
Madpakken er hermed reddet fremover.

Ingredienser:
2,4 dl kogte kikærter*
1 dl gærflager
3 dl vand
1 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon
3 spsk. citronsaft
1,5 spsk. agar-agar pulver**
1 tsk. urtesalt

* Svarende til ca. 1 ds. kikærter i drænet vægt.
** Vegansk geleringsmiddel.

Fremgangsmåde:
I en gryde kommes vand, bouillon og agar-agar pulver, lad det koge stille op imens det piskes let.
Når det begynder at koge kommes gærflager, citronsaft og urtesalt i. Lad det småkoge i et par minutter, og sluk derefter for blusset.
I en blender kommes kikærter, sammen med boullonvandet og blendes godt.

Kom massen i en form / bøtte, og stil den på køl.
Lad det gerne stå i 4-12 timer.

Er nu klar til servering. Smager himmelsk på nybagte boller, riskiks eller noget lækkert knækbrød.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREENOS RABATKODE :)