Vafler med avocado og spirer.

Karrymarinerede auberginer – lækre veganske sild.

Det perfekte veganske julefrokost eller påskefrokost-bord indeholder selvfølgelig vegansk fiskefilet og vegansk sild.

Jeg har lavet disse veganske karrymarinerede sild et hav af gange, og bliver aldrig træt af dem. De smager helt fantastisk.

Du får det beste resultat hvis du laver disse veganske sild ca. 2-4 dage før de skal serveres.

De passer særdeles godt på julebordet, men ellers egner de sig også til påskefrokosten eller bare som pålæg en helt almindelig mandag. 🙂

Prøv den, de er fantastiske.

Opskriften giver ca. 15-20 sildestykker.

Ingredienser:

DE LABRE SILD:
1 stor aubergine
4 spsk. eddike
4 spsk. sukker
2 spsk. salt
7-8 dl vand
6 laurbærblade
10 hele neliker
1 tsk. kanel
Hele Peberkorn samt lidt kværnet.

KARRYMARINADEN:
1 Naturli’ soyafløde, 250 ml.
2-3 spsk. sennep (sød eller stærk – jeg brugte en forholdsvis stærk)
Saften fra en halv citron
Dildspidser (jeg brugte tørrede)
Salt
Peber
½ tsk. cayennepeber (kan undlades)
2 spsk. sukker
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
½ finthakket løg
½ æble i små tern


Fremgangsmåde:
Del auberginen over på langs.
Skær nu auberginen ud i tynde skiver (ca. 0,5 cm).
Læg skiverne på en bageplade, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter på 200 grader.
De skal være bløde, men stadig med lidt bid i.
Put ingredienserne til “de labre sild” i en gryde, og lad dem koge i ca. 6-8 minutter.
Når auberginerne er bagt, puttes de op i et henkogningsglas.
Lagen hældes udover.Skru låget på, og sæt dem på køl.
De bliver rigtig gode efter 2 dage.

Et par timer før eller dagen før, du skal servere sildene, laves karrymarinaden.
Det hele blandes sammen og smages til med salt, peber, sukker og karry.

Lav disse lækre labre sild – de smager himmelsk !

Servér med Stenalderboller med spinat – du vil ikke fortryde!

Tak, fordi du læser med!

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vafler med avocado og spirer.