Karrymarinerede auberginer - lækre veganske sild.

Spinat paleo/stenalderboller.

Paleo / stenalderkost – mange kender udtrykket. Dog indebærer det tit masser af kød og æg. Dette er ikke tilfældet her. Jeg har nu lavet lækre stenalderboller med spinat og helt uden animalske produkter samt aldeles glutenfri.Opskriften får I selvfølgelig her.

Ingredienser:
500 g blandede nødder og kerner*
30 g HUSK / loppefrøskaller
4 dl vand
1 dl olie (jeg brugte smeltet kokosolie)
Salt
1 lille håndfuld finhakket spinat (du kan også tilsætte mere)

*eller en pose færdigblandet stenalderbrød)Jeg brugte 100 g sesam, 100 g græskarkerner, 100 g hørfrø, 100 g solsikkekerner og 100 g hakkede mandler.

Fremgangsmåde:

HUSK blandes med vand. Lad det stå og hvile, så det kan blive geleagtigt, i 5-10 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad blandingen hvile i min. 30 minutter.
Varm imens ovnen op til 160 grader.
Fordel delen på en bageplade i ca. 6 lige store klumper, eller put dejen i en rugbrødsform/muffinform.
Bages i ca. 60 minutter.

Lad dem køle, og så har du de lækreste stenalderboller.

Superlækre med karrymarinerede auberginer – labre veganske sild til.

Tak, fordi du læser med!

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karrymarinerede auberginer - lækre veganske sild.