Broccoli-gulerodsboller

Vegansk frosting med hindbærsmag.

Frosting eller Icing, kært barn har mange navne.
Frosting er den amerikanske betegnelse, hvor icing er den engelske betegnelse. Den mest almindelige frosting er lavet af smør blandet med flormelis. Jeg har givet mit bud på en lækker hindbær-frosting som på billedet nedenfor. Det er nemt, og du har lynhurtigt lækker frosting til dine kager.
Skal du dække en hel kage (28-30) ligesom på billedet her, så lav 1,5 x af  opskriften.
Ingredienser:
1 dl plantemargarine, koldt*
4 dl flormelis
1 dl hindbær**

* F.eks. FRI eller Naturli’ smørbart plantemargarine.
** Giver den lyserøde farve og en frisk dejlig smag.

Fremgangsmåde:
Smør piskes i en røremaskine eller med en håndmixer, ved høj hastighed i ca. 1-2 minutter.
Lidt efter lidt piskes flormelis og hindbær i.
Når frostingen er fast og cremet puttes den i en sprøjtepose.
Dekorer nu din kage / dine cupcakes. F.eks. med frosting-roser som jeg har gjort, ellers se billedet nedenfor. Når du har dekoreret kagen så sæt den i køleskabet i ca. 15-30 minutter, så frostingen kan blive lidt fastere.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli-gulerodsboller