Veganske glutenfrie hveder.

Bananpandekager uden æg ;)

Glutenfrie og veganske bananpandekager – lyder det ikke bare lækkert?Det er de nemmeste pandekager, og de kræver kun 3 ingredienser.Skal du gøre kunsten efter? Her er opskriften til ca 18 små pandekager (blinis-størrelse)!

Ingredienser:
2 modne bananer*
4 dl glutenfri havregryn
3,5-4 dl vand
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne.
En blinispande, pandekagepande eller bare almindelig pande varmes nu op ved medium varme.
Tilsæt lidt olie, og tag en skefuld dej.
Flad dejen lidt ud, og steg et par minutter på hver side.

Severes med frisk frugt (f.eks. revet æble), sirup, marmelade, peanutbutter, flormelis – eller spises, som de er. Uanset hvilket fyld du vælger til, smager de fantastisk og mætter helt ekstremt.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med.

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske glutenfrie hveder.