Chilichampignoner

Ingredienser:

  • 400 g champignoner, brune eller hvide
  • 2 spsk. hvidløgspulver eller 3 fed frisk hvidløg
  • 1-2 spsk. chiliflager
  • Olie eller f.eks. Naturli' smørbar
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

  • Rens og skær champignonerne i skiver
  • Varm en pande op med lidt olie eller smør og kom de skiveskårede champignoner herpå
  • Lad dem stege i 5-7 minutter eller indtil de er blevet bløde
  • Tilsæt chiliflager, hvidløgspulver eller hakkede hvidløg
  • Lad dem stege i yderligere et par minutter
  • Smag til med salt og peber
  • Servéres straks

Serveringsforslag:

  • Ovenpå hotdogs, pizza eller i burger
  • Som element i din yndlingssalat
  • Ovenpå en skive brød med f.eks. vegansk ost og hakket spinat (som på billedet ovenfor)
  • Som tilbehør i en wrap
  • I lasagne eller "kødsovs"
  • Eller som tilbehør til hovedretten med f.eks. kartofler, sovs og andet


Velbekomme - og tak, fordi du læser med!