Chilichampignoner
Ingredienser:
- 400 g champignoner, brune eller hvide
- 2 spsk. hvidløgspulver eller 3 fed frisk hvidløg
- 1-2 spsk. chiliflager
- Olie eller f.eks. Naturli' smørbar
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde:
- Rens og skær champignonerne i skiver
- Varm en pande op med lidt olie eller smør og kom de skiveskårede champignoner herpå
- Lad dem stege i 5-7 minutter eller indtil de er blevet bløde
- Tilsæt chiliflager, hvidløgspulver eller hakkede hvidløg
- Lad dem stege i yderligere et par minutter
- Smag til med salt og peber
- Servéres straks
Serveringsforslag:
- Ovenpå hotdogs, pizza eller i burger
- Som element i din yndlingssalat
- Ovenpå en skive brød med f.eks. vegansk ost og hakket spinat (som på billedet ovenfor)
- Som tilbehør i en wrap
- I lasagne eller "kødsovs"
- Eller som tilbehør til hovedretten med f.eks. kartofler, sovs og andet
Velbekomme - og tak, fordi du læser med!