Laktosefri iskaffe.
Jeg elsker virkelig kaffe og drikker det stort set dagligt.Det kan dog blive lidt kedeligt, hvis det bare er sort kaffe med et skvæt plantemælk i.Indimellem skal der forkælelse til, og så bliver der lavet vegansk og laktosefri iskaffe. Flere har spurgt mig om en opskrift. Faktisk har jeg et par stykker. Dem vil jeg derfor gerne dele med jer.
Ingredienser:
1-2 dl god kold kaffe*
2 dl soyamælk (eller anden plantemælk)
1 dl rismælk (eller anden plantemælk)
Isterninger
Evt. sødemiddel, f.eks. stevia, sukrin, sirup eller sukker.
*Jeg bruger Nespresso-kaffe. Hvis du ikke ejer en nespresso eller espressomaskine, så lav f.eks noget godt stempelkandekaffe. Hvis du ikke går meget op i kaffe, kan både filter- og instantkaffe også bruges.
Fremgangsmåde:
Bryg kaffen, og lad den blive kold.A
lle ingredienserne hældes i en blender og blendes, indtil isterningerne er blendet godt og grundigt.
Hæl kaffen op i et glas (evt. med ekstra isterninger i glasset).Server straks.
Vegan Ice Coffee, den ekstraordinære.
Ingredienser:
1-2 dl god kold kaffe.
2 dl rismælk (eller anden plantemælk)
Ca. 1-2 kugler is*
*Prøv med tofuline-is med chokolade eller vanilje. De er himmelske.
Fremgangsmåde:
Bryg kaffen, og lad den blive kold.Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes, indtil du får en cremet og lækker iskaffe.
Server straks. 😉
Tak, fordi du læser med!
Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: Instagram, Facebook eller Twitter.
Ingen kommentarer endnu