Banankagen, som får dig til at gå bananas!

Vegansk rød pastafarve

(Farven er sponsoreret af Bagetid.dk)

Normalt er det ret svært at finde vegansk rød frugt- eller pastafarve. De fleste fødevarer med rødt farvestof er lavet af E120 også kaldet karmin / carmin. Carmin er også bedre kendt som skjoldlus, som lever på kakusplanter i Mellem- og Sydamerika. Lusene giver normalt farve til de fleste fødevarer og plejeprodukter vi kender, som er røde. Alt fra neglelakke, læbestifter, pølser til slik.

Derfor har jeg naturligvis ikke brugt rød frugtfarve, da det ikke er vegansk, men har farvet med bl.a. rødbede eller hindbær/jordbær. Men dækkeevnen har ikke været helt optimal og som jeg har haft håbet på.
Men nu… har jeg været så heldig at finde en rød og virkelig flot vegansk pastafarve, som farver helt perfekt og bedre end både hindbær og rødbede.

Farven er egentlig oprindeligt lavet til at skal laves på f.eks. marcipan, fondant eller glasur med en pensel, men jeg valgte at komme den i min glasur, og se lige en flot og lækker farve jeg fik ud af det.

Så tag et kig forbi Bagetid.dk, og se deres store udvalg af diverse fødevarer og bageforme.

Farven kan købes her, Bagetid.dk til 45 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankagen, som får dig til at gå bananas!