Brombær-matcha milkshake

Chokolade-peanut-hapsere

Jordnøddesmør/peanutbutter er et smørepålæg lavet af malede jordnødder. Jordnøddesmør anvendes som pålæg frem for alt i USA, og en typisk klassiker er sammen med syltetøj. Denne kaldes “peanut butter and jelly sandwich”.
Peanutbutter er blevet en meget populær spise herhjemme i Danmark. Jeg har før delt en opskrift på hjemmelavet peanutbutter, men ellers er det nemt at købe i supermarkedet. Jeg har lavet delikate chokoladestykker med peanut og peanutbutter.
Opskriften findes nedenfor og giver ca. 10 små chokoladestykker (alt efter form)

Ingredienser:
100 g chokolade*
5-6 spsk. Peanutbutter (Opskrift her)
¼ dl peanuts

*Brug den du ønsker. Jeg brugte mørk sukkerfri chokolade.

Fremgangsmåde:
Hvis du bruger min opskrift på peanutbutter, så lav det allerførst.
Du kan selvfølgelig også bruge en købe-version.

Smelt chokoladen over vandbad, imens peanuts hakkes fint.

I formene hældes 1/3 chokolade i.
Tilsæt nu lidt 1/3 peanutbutter og peanuts.
Dæk toppen med chokolade, således at lagene er fordelt således:
Chokolade – peanutbutter/peanuts – chokolade.

Stil på køl, gerne i 4-5 timer.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombær-matcha milkshake