Chokolade-peanut-hapsere
Jordnøddesmør/peanutbutter er et smørepålæg lavet af malede jordnødder. Jordnøddesmør anvendes som pålæg frem for alt i USA, og en typisk klassiker er sammen med syltetøj. Denne kaldes “peanut butter and jelly sandwich”.
Peanutbutter er blevet en meget populær spise herhjemme i Danmark. Jeg har før delt en opskrift på hjemmelavet peanutbutter, men ellers er det nemt at købe i supermarkedet. Jeg har lavet delikate chokoladestykker med peanut og peanutbutter.
Opskriften findes nedenfor og giver ca. 10 små chokoladestykker (alt efter form)
Peanutbutter er blevet en meget populær spise herhjemme i Danmark. Jeg har før delt en opskrift på hjemmelavet peanutbutter, men ellers er det nemt at købe i supermarkedet. Jeg har lavet delikate chokoladestykker med peanut og peanutbutter.
Opskriften findes nedenfor og giver ca. 10 små chokoladestykker (alt efter form)
Ingredienser:
100 g chokolade*
5-6 spsk. Peanutbutter (Opskrift her)
¼ dl peanuts
*Brug den du ønsker. Jeg brugte mørk sukkerfri chokolade.
Fremgangsmåde:
Hvis du bruger min opskrift på peanutbutter, så lav det allerførst.
Du kan selvfølgelig også bruge en købe-version.
Smelt chokoladen over vandbad, imens peanuts hakkes fint.
I formene hældes 1/3 chokolade i.
Tilsæt nu lidt 1/3 peanutbutter og peanuts.
Dæk toppen med chokolade, således at lagene er fordelt således:
Chokolade – peanutbutter/peanuts – chokolade.
Stil på køl, gerne i 4-5 timer.
Velbekomme – og tak, fordi du læser med.
Ingen kommentarer endnu