Appelsinrisengrød m. ristede kokosflager og blåbær

Årets veganske blog !

Sophieschoicest.com er blevet nomineret til årets veganske blog – og jeg kan ikke få armene ned! 💃🕺

Jeg er virkelig beæret og ekstremt stolt over at være nomineret til denne pris, da jeg ikke anede at jeg var blev indstillet til prisen. 😎 Jeg var så overrasket da jeg fik beskeden, at tårerene pludselig begyndte at trille ned af kinderne.

Jeg havde ikke regnet med at jeg var blandt de nominerede, da jeg har haft et lidt fraværende år grundet sygdomsforløb med tæt tilknytning til sygehuset, ekstrem studietravlhed på mit Ernæring og sundhedsstudie og generelt bare haft et enormt travlt år.

Så det betyder alverdens for mig, at jeg er med i finalen og det vil betyde alt for mig, hvis jeg vinder prisen som årets veganske blog.

Uanset hvad vil jeg gøre mit for at dele endnu mere i 2020 på Sophieschoicest.com end jeg gjorde sidste år, for denne anerkendelse er fantastisk og virkelig dejlig at få fra jer, kære følgere. Af hjertet tak, I er de bedste. ❤️

Hvis I mener at jeg skal vinde, så hop ind på dette link, og rul ned til “årets veganske blog” og stem på Sophieschoicest.com – Sofie Birkelyng-Larsen. (ligesom billedet viser ovenfor) ❤️

STEM HER

Tak, fordi du læser med, og tak fordi I giver mig muligheden for at vinde denne pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsinrisengrød m. ristede kokosflager og blåbær