Bønnefritter med sesam

Bønner er en fantastisk kilde til B-vitamin, E-vitamin, selen, jern, kalium, C-vitamin, kalk og ikke mindst folat.  Kalium er vigtigt i balancen med natrium fra salt. Bønnerne er også rige på antioxidanter, især E-vitamin. Jeg spiser ufatteligt mange bønner, ikke kun grønne bønner. Men når jeg spiser grønne bønner, bliver de enten dampet, blendet eller lavet til bønnefritter. Fritterne er supernemme at lave, og jeg synes, de smager rigtig godt. Et godt bud på sunde pomfritter.

Ingredienser:
½ pose grønne bønner
Kokosolie, smeltet
Sesamfrø
Salt

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Fordel bønnerne på en bageplade med bagepapir.
Fordel lidt kokosolie og salt ud over bønnerne.
Bag dem i ovnen i ca. 20 min.
Vend bønnerne og bag i yderligere 10-20 min.
Tag bønner ud af ovnen og drys med sesamfrø.

Server dem med det samme og de er rigtig gode til f.eks. lynhurtig pizzaer og tortillachips.



Velbekomme – og tak fordi du læser med!



Sociale Medier:
Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Vil meget gerne følge med I jeres madlavning, så brug endelig hashtagget så jeg kan se når I bruger mine opskrifter. Glæder mig til at følge jer.
Følg mig her InstagramFacebook eller Twitter.