PULLED CARROTS WAFFLE SANDWICH

I fik lige før opskriften på "SUPER HOT BUFFALO CAULIFLOWER WINGS" - og dertil egner "PULLED CARROTS WAFFLE SANDWICH" sig helt perfekt.Derfor får I selvfølgelig også opskriften her.(Det er især lækkert til julefrokost-bordet, de andre bliver misundelig. Men kan skam spises året rundt)

Ingredienser:

PULLED CARROTS:"KØDET":
5 store gulerødder
1 løg
2 tsk. olie
Salt
Peber

BARBECUE-SAUCE:
2 dl flåede tomater
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
1 tsk. løgpulver
2-3 fed hvidløg
½ tsk. gurkemeje
½ tsk. cayennepeber
½ dl eddike
1 spsk. stevia / sukrin / sukker
½ dl farin / mørk sirup / sukrin gold
1 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
2 spsk. hakket korriander

VAFLER:
2 stk spinat-kokosvafler - opskrift her.
Hakket frisk spinat
Hakket rødt spidskål
Broccoli
Mayonnaise
Chiafrø-spirer / karse

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.
Riv gulerødderne (gerne på den lange led, således at det bliver lange gulerodsstrimler), og hak løget fint.
Vend gulerødderne og løget i olie, og begge dele i et ildfast fad med stanniol henover.
Gulerødderne skal have 30 minutter - og der skal røres rundt i det ca. hvert 10. minut.

Imens laves saucen.Alle ingredienserne blandes i en kasserolle og sættes til at koge.
Når det koger, skrues der ned til lav/medium varme. Rør i det med jævne mellemrum.

Når gulerødderne er færdige tilsættes de i barbecuesaucen.
Rør rundt, og lad det simre i 15 min ved lav varme.

Nu skærer du vaflerne, rugbrødet, pandekagerne eller bollerne over.
Hak lidt spinat, rødt spidskål og broccoli eller andet fyld og put det i bunden af sandwichen.
Tilsæt nu et par skefulde "pulled carrots", og server.

Tak, fordi du læser med!

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.