PULLED CARROTS WAFFLE SANDWICH

SPINAT-KOKOS-VAFLER

Spinat og kokos? Ja, du læste rigtigt. Men de er helt vildt lækre, både som dessertvafler og madvafler og især til “PULLED CARROTS WAFFLE SANDWICH” 😉

De kræver ikke det store og er nemme at bikse sammen.Denne opskrift giver ca. 6 vafler.

Ingredienser:
2,5 dl mel (jeg brugte, mandelmel) (Se billede nedenfor, og link med forhandler)
1 dl kartoffelmel
2 dl kokosmælk (fuld fed)
Hakket frisk spinat
1 dl rasp
Vand

Ekstra:
Olie til stegning.
Tilsæt gerne revet ost, f.eks. Violife ost, i dejen. Det gør dem rigtig lækre.
Ønsker du dessertvafler, så tilsæt vanilje og f.eks. chokoladestykker.

Fremgangsmåde:
Varm vaffeljernet op.Pisk alle ingredienser sammen og tilsæt vand lidt efter lidt.
Alt efter hvilken type mel du bruger, skal du putte vand i indtil den har en konsistens ala kartoffelmos.
Denne vaffeldej er væsentligt tykkere end hvad der bruges til alm. dessertvafler.

Put lidt olie på vaffeljernet, og tilsæt nu ca. en grydeskefuld dej, og pres vaffeljernet sammen.Bag i min. 4 minutter, FØR du åbner vaffeljernet op.

Serveres med lækre Pulled Carrots – du vil ikke fortryde!

Mandelmelet kunne være dette: LinusPro Mandelmel Neutral, 500 gr.

Tak, fordi du læser med.

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PULLED CARROTS WAFFLE SANDWICH