Buddha-bowl med kidneybønner!

Buddha-bowl er det nye sort! 
Det er virkelig en nem og lækker måde at få lækre salater på.
Måden det bliver anrettet på gør, at man har lyst til at spise endnu mere (synes jeg selv).
Det gode ved buddha-bowl er at du kan mixe dine yndlingsgrøntsager og udskifte nedestående med din favorit. Dette er bare en ud af mange af de buddha bowls jeg har lavet. Den er nem og den indeholder nemme ingredienser som kan købes i de fleste supermarkeder. Det smager godt, og mætter helt vildt.
Hvad ville du komme I hvis du skulle vælge én yndlingsgrøntsag? Lad mig endelig høre dit forslag.
Opskriften er svarende til en stor mættende portion.



Ingredienser:
Salat: 
5-6 cherrytomater
3 champignoner
1 stor gulerod
6 hindbær
100-150 g nudler
1/2 rødløg (evt. syltede løg)
1/4 squash
3 bolchebeder (rød, hvid og gul)
2 forårsløg
100-200 g. kidneybønner
Evt. Chiliflager

Dressing:
1 spsk. eddike
3 spsk. olie
Saften fra 1/2-1 lime
Sukker / sukrin / sirup

Fremgangsmåde:
Kog nudlerne i letsaltet vand.
Skær alle grøntsagerne i den ønskede form og størrelse.
Anret i en skål, så det tager sig godt ud. ;)
Bland dressingen og smag til med sødemiddel, og fordel dressingen henover salaten. Drys med chiliflager.

Velbekomme - og tak, fordi du læser med!