Råsyltede rødløg

Syltede rødløg - det nye sort!
Flere og flere caféer og restauranter er gået all- in på rødløg.
Det smager i øvrigt fantastisk, og er så nemme at lave.
Jeg laver det rigtig tit og har næsten altid et glas til at stå i køleskabet, som er klar til brug.
Om det er en "kedelig" rugbrødsmad, en hotdog, en salat, en "leverpostejmad" eller andet som skal piftes op, er de perfekte!
Opskriften giver et stort glas med smagsfulde råsyltede rødløg.

Ingredienser:
4-5 rødløg
4 dl eddikke
2 dl vand
1-1,5 dl sukrin eller sukker
1 spsk peberkorn
5 laurbærblade
Et par stilke timian, dild eller rosmarin

Fremgangsmåde:
I en gryde bringes eddike, vand, sukrin, peberkorn og krydderier i kog.
Når vandet koger kommes løgene i og koges med i ca. 3-4 minutter.
I et skoldet og rengjort (med atamon) kommes løg.
Hæld den opkogte eddike over løgene. Skru låget på, og lad det stå i nogle dage.
Herefter er løgene klar til at blive spist. Jo flere dage de står jo bedre bliver de.
Rør rundt i dem indimellem.
De kan holde sig i nogle uger.


Velbekomme - og tak, fordi du læser med!