Hyldeblomstpandekager

Jeg laver tit bananpandekager til morgenmad, og fik den idé at jeg kunne bruge noget af hyldeblomstsaften og -stilkene som stod og var i gang med at trække på 2. dagen.
Den opskrift var helt fantastisk og derfor skal den selvfølgelig deles med jer!
Giver ca. 10 små pandekager

Ingredienser:
1,5 banan
2 dl havregryn
1-1,5 dl havremel
½ dl hyldeblomstsaft
1,5 dl hyldeblomststilke*
Kokosolie

*Dem som ligger og trækker i hyldeblomstsaften. Friske kan også bruges, men de "opblødte" er nemmere, at arbejde med.

Fremgangsmåde:
Blend havregrynene til groft mel. Bland nu alle ingredienserne sammen.
Varm en pande op og steg de små pandekager i varm kokosolie.
Steg et par minutter på hver siden.

Dekorer f.eks. med fortyndet karamelsauce, friske jordbær og hakkede nødder.


Velbekomme - og tak, fordi du læser med!