SNICKERS CAKE !
BUND:
4 spsk. No-Egg-æggeerstatning
8 spsk. vand
½ moden banan
100 g dadler, friske
3 spsk. peanutbutter
1 tsk. salt
1 spsk. sukrin gold / farin / mørk sirup
KARAMELLAG:
14 dadler, friske
½ dl vand
½ tsk. salt
½ tsk. sukrin / stevia
TOPPING:
100 g mørk chokolade
2 dl hakkede peanuts (evt. udskift ½-1 dl med brændte mandler)
BUND:
Bland No-Egg-æggeerstatning og vand og lad det stå i en skål i et par minutter.
Put de andre ingredienser i en minihakker / foodprocessor og blend godt.
Bland nu sammen med æggeerstatningen.
Fordel dejen i en springform (jeg brugte en 16 cm springform).
Bag dejen ved 200 grader varmluft, i ca. 20 minutter.
KARAMELLAG OG TOPPING:
I en minihakker / foodprocessor blendes dadlerne med de andre ingredienser.
Når kagen er bagt, fordeles karamellaget ud over kagen.
Fordel først de hakkede peanuts og evt. brændte mandler henover karamellaget og hernæst den smeltede chokolade oven på peanutsene.
Sæt nu kagen på køl i min. en times tid – gerne natten over.
Velbekomme – og tak fordi du læser med!
Sociale Medier:
Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: Instagram, Facebook eller Twitter.
Ingen kommentarer endnu