Ingefærjuices og -shots

Pina Colada nicecream

En Piña Colada – som på spansk betyder ‘filtreret ananas’ – er en sød og populær drink bestående af rom, ananasjuice, kokosmælk og isterninger.
Piña Colada er kendt som den officielle drink i Puerto Rico. Imens jeg sidder herhjemme (med svingende temperaturer) og drømmer mig væk, må jeg i det mindste “lege”, at jeg er i Spanien. Det gjorde jeg i morges ved at lave lækker lækker lækker Piña Colada nicecream.
Jeg har to opskrifter – en formiddagsvenlig og en aftenvenlig udgave.
Den formiddagsvenlige er mere som fast is/softice, hvor den aftenvenlige er mere milkshake/drinks konsistens.
Jeg lavede den formiddagsvenlige og serverede den i en halv ananas med friske bær, kokosmel, chokoladesauce og nødder.
Hvilken du laver, er helt op til dig. De er lækre begge to.

Ingredienser:

“DEN FORMIDDAGSVENLIGE”:
2 frosne bananer
½ ananas (lille)*
½ dl vand eller kokosmælk
Isterninger
Evt. kokosmel
Evt. kakaopulver
Evt. chokoladesauce
Evt. friske bær
Evt. nødder

*Jeg brugte en lilla ananas, svarede til ca. 2 dl ananas.
Hvis ananasen er frosen bliver nicecreamen mere cremet og tyk i konsistensen. Ønsker du en der kan drikkes så brug friske.

“DEN AFTENVENLIGE”: (Inkl. alkohol)
2 bananer, frosne
2 dl ananas, frosne
1-1 ½ dl kokosmælk
2-4 cl lys rom
Evt. isterninger

Fremgangsmåde:

“DEN FORMIDDAGSVENLIGE”:

Blend de frosne bananer og ananasstykker (jeg udhulede en halv ananas, og brugte ikke frossen denne gang) med lidt kokosmælk. Tilsæt lidt isterninger og blend igen.
Ønsker du en”chokoladeudgave” så tilsæt kakaopulver og blend.
Ønsker du en “ekstra kokosudgave” så tilsæt kokosmel og blend.
Serveres med friske bær, hakkede nødder og f.eks. chokoladesauce og spises straks.

“DEN AFTENVENLIGE”:
Blend de frosne bananer og ananasstykker med kokosmælken. Tilsæt lidt isterninger og blend igen. Smag til med lys rom og evt. lidt sukker.
Serveres i højt glas med sugerør og drikkes straks.

Velbekomme – og tak, fordi du læser med.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefærjuices og -shots