Fyldte mexicanske sweetpotatoes.

Laktosefri iskaffe.

Jeg elsker virkelig kaffe og drikker det stort set dagligt.Det kan dog blive lidt kedeligt, hvis det bare er sort kaffe med et skvæt plantemælk i.Indimellem skal der forkælelse til, og så bliver der lavet vegansk og laktosefri iskaffe. Flere har spurgt mig om en opskrift. Faktisk har jeg et par stykker. Dem vil jeg derfor gerne dele med jer.

Vegan Ice Coffee, den nemme:

Ingredienser:
1-2 dl god kold kaffe*
2 dl soyamælk (eller anden plantemælk)
1 dl rismælk (eller anden plantemælk)
Isterninger
Evt. sødemiddel, f.eks. stevia, sukrin, sirup eller sukker.

*Jeg bruger Nespresso-kaffe. Hvis du ikke ejer en nespresso eller espressomaskine, så lav f.eks noget godt stempelkandekaffe. Hvis du ikke går meget op i kaffe, kan både filter- og instantkaffe også bruges.

Fremgangsmåde:
Bryg kaffen, og lad den blive kold.A
lle ingredienserne hældes i en blender og blendes, indtil isterningerne er blendet godt og grundigt.

Hæl kaffen op i et glas (evt. med ekstra isterninger i glasset).Server straks.

Når den virkelig skal have gas, så laver jeg den mere avancerede. Jeg har ikke fået taget et billede af den endnu, men den er lys i det og ekstra cremet. Opskriften får I selvfølgelig også!

Vegan Ice Coffee, den ekstraordinære.

Ingredienser:
1-2 dl god kold kaffe.
2 dl rismælk (eller anden plantemælk)
Ca. 1-2 kugler is*

*Prøv med tofuline-is med chokolade eller vanilje. De er himmelske.

Fremgangsmåde:
Bryg kaffen, og lad den blive kold.Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes, indtil du får en cremet og lækker iskaffe.

Server straks. 😉

Tak, fordi du læser med!

Sociale Medier:Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Jeg vil meget gerne følge med i jeres madlavning, så brug endelig hashtagget, så jeg kan se, når I bruger mine opskrifter. Jeg glæder mig til at følge jer. Følg mig her: InstagramFacebook eller Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller har spørgsmål, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte mexicanske sweetpotatoes.