Hyldeblomstpandekager
Jeg laver tit bananpandekager til morgenmad, og fik den idé at jeg kunne bruge noget af hyldeblomstsaften og -stilkene som stod og var i gang med at trække på 2. dagen.
Den opskrift var helt fantastisk og derfor skal den selvfølgelig deles med jer!
Giver ca. 10 små pandekager
Den opskrift var helt fantastisk og derfor skal den selvfølgelig deles med jer!
Giver ca. 10 små pandekager
Ingredienser:
1,5 banan
2 dl havregryn
1-1,5 dl havremel
½ dl hyldeblomstsaft
1,5 dl hyldeblomststilke*
Kokosolie
1,5 banan
2 dl havregryn
1-1,5 dl havremel
½ dl hyldeblomstsaft
1,5 dl hyldeblomststilke*
Kokosolie
*Dem som ligger og trækker i hyldeblomstsaften. Friske kan også bruges, men de “opblødte” er nemmere, at arbejde med.
Fremgangsmåde:
Blend havregrynene til groft mel. Bland nu alle ingredienserne sammen.
Varm en pande op og steg de små pandekager i varm kokosolie.
Steg et par minutter på hver siden.
Dekorer f.eks. med fortyndet karamelsauce, friske jordbær og hakkede nødder.
Velbekomme – og tak, fordi du læser med!
Ingen kommentarer endnu