SNICKERS CAKE !

Brændte mandler

Fra mandeltræet fås både søde og bitre mandler. I den almindelige handel er det søde mandler, der sælges i butikkerne. Mange forbinder mandlen med risalamande eller marcipan. Derudover bruges de også som erstatning til mel og anvendes mest i bagværk.

Mandler indeholder et rigtig højt indhold af umættede fedtsyrer, B-vitamin, E-vitamin, jern, kalk og magnesium. Det er en af grundene til at mange spiser dem som en lille, men sund snack.

Apropos snack, så elsker de fleste mennesker “brændte mandler” selvom de indeholder rigtig meget sukker. Jeg har i mange år lavet mine egne. Dog undgår jeg mest muligt hvidt sukker. Derfor har jeg lavet en “sundere” og sukkerfri udgave af de populære brændte mandler.
Opskriften finder du her:
13149836_10208181694792449_2056506351_n

Ingredienser: 
1,5 dl Sukrin Gold
4 dl mandler

Ekstra ingredienser:  
Evt. kanel
Evt. lakrids
Evt. chili

Fremgangsmåde: 

Sukrin smeltes i en gryde ved lav varme.
Hvis du ønsker en opgraderet udgave, tilsæt da lidt af en af “ekstra-ingredienserne”
.
Tilsæt mandlerne, og rør rundt.

Fordel nu mandler på en bageplade beklædt med bagepapir.
Sørg for, at mandlerne ikke ligger op imod hinanden.

Lad dem afkøle og stivne i ca. en times tid.

Put de brændte mandler i en lufttæt beholder, og de er nu klar til at blive spist – som en lille snack eller f.eks. på denne udsøgte Snickers-kage. 

Velbekomme – og tak fordi du læser med!

Sofiesignatur

Sociale Medier:
Bruger I min opskrift, må I meget gerne bruge hashtagget #Sophieschoicest, sende mig en besked eller tagge mig, så jeg kan se jeres resultat. Vil meget gerne følge med I jeres madlavning, så brug endelig hashtagget så jeg kan se når I bruger mine opskrifter. Glæder mig til at følge jer.
Følg mig her InstagramFacebook eller Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNICKERS CAKE !